دوشنبه 26 اردیبهشت 1401

چگونه با ویزا کارت خرید آنلاین بکنیم؟

مقالات ویزا کارت، وبلاگ
چگونه با ویزا کارت خرید آنلاین بکنیم؟
چگونه با ویزا کارت خرید آنلاین بکنیم؟

چگونه با ویزا کارت خرید آنلاین بکنیم؟ در اینترنت و هنگام خرید بسیاری از انواع خدمات یا کالا ها، شما به صفحه ای می رسید که در آن می توانید با ورود اطلاعات ویزا کارت اقدام به یک پرداخت آنلاین یا خرید اینترنتی نمایید.

موارد زیادی نظیر هزینه ثبت نام امتحانات آیلتس (IELTS)، تافل (TOEFL) هزینه های مربوط به صدور ویزای کشور های خارجی، خرید های اینترنتی از سایت های خارجی نظیر برنامه های موبایلی (Application) خرید کالا از وب سایت هایی مانند Amazon و نمونه های بسیار دیگر وجود دارند که در آن شما نیازمند به انجام پرداخت های ارزی می شوید. در ادامه مقاله چگونه با ویزا کارت خرید آنلاین بکنیم به برسی بیشتر و توضیحات تصویری چگونگی خرید کردن با Visa Card در سایت خدمات ارزی و دلاری ارزی پی می پردازیم.

روش های متعددی برای پرداخت با کارت های بانکی بین المللی است که در ایران بیشتر تحت عنوان کریت کارت شناخته می شود. در این مرحله آنچه به آن می رسید صفحه پرداخت با کارت ارزی بین المللی است.

نمونه ای از صفحاتی که شما ممکن است در هنگام پرداخت آنلاین با آن رو به رو شوید آمده است.

چگونه با ویزا کارت خرید آنلاین بکنیم

 

پس از مشاهده این گونه صفحات، با وارد کردن اطللاعات خواسته شده یا Credit Card information ، مبلغ مورد نیاز خود را به صورت آنی از ویزا کارت یا مستر کارت کسر می شود و رسید بلافاصله برای شما ارسال می گردد.

بیشتر اطلاعات کارت در پشت و روی فیزیک کارت قابل مشاهده می باشد. در ادامه نمونه ای از تصاویر مربوط به پشت و روی یک ویزا کارت را مشاهده می کنید، لازم به ذکر است که توضیحات مربوط به اعداد نمایش داده شده بر روی تصاویر در ادامه آمده است

چگونه با ویزا کارت خرید آنلاین بکنیم

 

چگونه با ویزا کارت خرید آنلاین بکنیم

 

حال اطلاعات مورد نیاز برای انجام یک پرداخت آنلاین را مرور می کنیم:

نوع کارت یا Card Type: منظور از نوع کات در واقع نام شرکت صادر کننده کارت است. مشهور ترین شرکت های ارائه دهنده هدمات صدور کارت عبارت است از:

  • MasterCard
  • Visa Card
  • American Express

البته شرکت هایی مانند این شرکت ها نیز فعالیت می کنند که تعداد آن ها بسیار محدود است و همچنین فاقد گستردگی در تمام نقاط مختلف جهان است.

شرکت های دیگری نیز در این زمینه فعال هستند که تعداد آن ها بسیار محدود است و همچنین فاقد گستردگی در نقاط مختلف دنیا هستند.

شماره کارت: شماره ای 16 رقمی می باشد که بر روی کارت نوشته شده است و شما آن را باید در قسمت Card Number وارد کنید.

نام دارنده کارت: که تحت عناوینی مثل Name on Card ،Account Name ،Cardholder Name و Billing Name در فرم ها دیده می شود.

تاریخ انقضای کارت: که با نام هایی مثل EXP.Date، Expire Date، Good Thru خوانده می شوند. این تاریخ نیز روی کارت درج شده است.

کد سه رقمی پشت کارت: این عدد سه یا چهار رقمی با نام هایی مثل CVV2، CVC2 و Security Code در فرم های پرداخت آنلاین از شما خواسته می شود. این عدد معمولاً در پشت کارت ها قابل مشاهده است. لازم به ذکر است که در وب سایت های محدودی ممکن است CVV2 از شما درخواست نشود. هر چند این موضوع بسیار نادر است.

Biling Address: آدرسی است که معمولا هنگام درخواست کارت به بانک ارائه می دهید. فرض تمامی فرم های پرداخت آنلاین این است که شما دقیقاً همان آدرسی را در هنگام پرداخت وارد نمایید که در هنگام درخواست کارت به بانک ارائه نموده اید.

در این مطلب از وبسایت خدمات دلاری ارزی پی شما را با ماهیت این سوال که؛ چگونه با ویزا کارت خرید آنلاین بکنیم، آشنا کردیم.

اشتراک گذاری این مطلب
مطالب مرتبط