پنج‌شنبه 20 مرداد 1401

تفاوت ویزا کارت و مستر کارت چیست؟

مقالات مستر کارت، مقالات ویزا کارت، وبلاگ
تفاوت ویزا کارت و مستر کارت چیست؟
تفاوت ویزا کارت و مستر کارت چیست؟

تفاوت ویزا کارت و مستر کارت: در تمامی فضای اینترنت و دیجیتال جهت خرید های اینترنتی و آنلاین با صفحات پرداختی ویزا کارت و مسترکارت مواجه شده ایم. در این مواقع یکی از ملزومات جه پرداخت آنلاین، داشتن یک کارت بانکی ارزی است که با آن بتوان این کار را به انجام رساند. کارت های Visa Card و Master Card از معروف ترین این کارت ها می باشند و سراسر دنیا از ان استفاده می کنند.

این دو نام، نامی شناخته شده برای مردم در سراسر جهان می باشد، اما سوالی که بسیاری از مواقع ممکن است برای شما مطرح شود، تفاوت میان این دو کارت  و موارد استفاده از آن ها است. در این مقاله از وبسایت ارزی پی می خواهیم به برسی ویژگی این کارت ها و تفاوت های میانشان بپردازیم.

 

 

تفاوت ویزا کارت و مستر کارت چیست؟

 

معمولا در هنگام خرید کارت های ارزی در ایران، فروشندگان تاکید زیادی روی نوع کارت یعنی Visa Card یا Master Card بودن آن دارند. به همین دلیل سوالاتی که هنگام خرید یک کارت ارزی ممکن است برای شما ایجاد شود این است که کدام برند را انتخاب کنیم؟ وجود انواع کارت های ارزی بانکی با نام های مختلفی مثل مسترکارت، ویزا کارت و امریکن اکسپرس و… چه ضرورتی دارد و این کارت ها تفاوت هایی باهم دارند؟ و هرکدام چه مزایایی دارند.

در ادامه مقاله تفاوت ویزا کارت و مستر کارت در سایت خدمات ارزی و دلاری ارزی پی به بررسی بیشتر و آشنایی با ویژگی های انواع کارت می پردازیم. با توجه به مطالبی که بیان شد، در ادامه به برخی از ویژگی های کارت های ارزی، اهمیت و کاربرد آن ها می پردازیم:

فرق بین ویزا کارت و مستر کارت

 

ویژگی های کارت های ارزی ویزا کارت و مستر کارت چیست؟

دارا بودن کنترل پنل آنی:

با استفاده از کنترل پنل آنی می توان تراکنش های کارت، جزئیات این تراکنش ها و موجودی کارت را در هر لحظه مشاهده کرد. کنترل پنل تراکنش های موفق و نا موفق را به شما نشان می دهد.

ارسال یا عدم ارسال پیامک برای تراکنش های کارت:

یکی دیگر از قابلیت های یک کارت امکان دریافت SMS کسر وجه از حساب کارت شما به شماره تلفن همراهتان در ایران است. وجود این ویژگی برای یک کارت می تواند در صورت نبود کنترل پنل آنی، جایگزین مناسبی باشد.

میزان کارمزد به ازای هر تراکنش و پراخت آنلاین:

در ادامه مطلب تفاوت ویزا کارت و مستر کارت باید توضیح دهیم که کارمزدی که ممکن است به ازای تبدیل ارز از حساب شما کم شود. این کارمزد معمولا در حدود 2.5 تا 4 درصد می باشد.

نکته: کارمزدی که در بالا توضیح داده شد به معنی کارمزدی می باشد که برخی کارت ها بابت تبدیل ارز از حساب شما کم می کنند، به طور مثال اگر کارت شما از امارات صادر شده باشد؛ ممکن است بعضی شرکت ها واحد پولی شما را تبدیل به درهم کرده و بعد از پرداخت را انجام دهند. بنابر این اطلاع از این مسئله در کاهش هزینه های پرداختی شما موثر می باشد.

میزان سقف برداشت پول از کارت:

حداکثر سقف برداشت پول در یک روز است که می تواند مربوط به سقف برداشت خرید آنلاین، خرید حضوری و یا برداشت از خود پرداز باشد.

با نام یا بدون بودن کارت:

اینکه نام شما روی کارت درج شده است یا خیر، که در صورت درج شدن نام روی کارت، چاپ برجسته یا غیر برجسته آن مورد اهمیت است که در ادمه توضیح داده شده است.

برجسته بودن یا نبودن اطلاعات درج شده بر روی کارت:

اطلاعات روی کارت می تواند به صورت برجسته یا غیر برجسته چاپ شده باشد. یکی از ویژگی های برجسته بودن این اطلاعات این می باشد که به طور معمول کارت هایی که نامروی ان ها به صورت برجسته درج شده است برای اجاره ماشین در خارج از کشور می توانند استفاده شوند.

تفاوت مستر کارت و ویزا کارت

امکان یا عدم امکان دریافت پول به وسیله کارت از عابر بانک:

تفاوت ویزا کارت و مستر کارت: در یک پاسخ کلی می توان گفت این ویژگی مخصوص کارت های ویژه متصل به حساب بانکی است و کارت های Pre-Paid این امکان را نخواهد داشت. با این حال کارت های ارزی وجود درند که با وجود Pre-Paid بودن امکان دریافت وجه از عابر بانک را برای شما فراهم می آورند.

فیزیکی یا مجازی بودن کارت:

کارت ها یا فیزیکی هستند یا مجازی. کارت های مجازی مانند ویزا کارت مجازی و مستر کارت مجازی دارای مشخصات کامل یک کارت فیزیکی مانند Card Number، CVV2 هستند، اما فیزیک کارت در اختیار شما نیست و در مواردی خاص که فروشنده جهت تایید هویت شما، اسکن پشت و روی کارت را درخواست کند، قابل استفاده نیست.

سخن آخر

ویزا کارت و مستر کارت دارای تفاوت آن چنانی نیستند و هر دو سیستم به انتقال وجه از یک نفر به فرد دیگر یا شرکت دیگر کمک می کنند. اما به طور کلی تفاوت ویزا کارت و مستر کارت را می توان در سطح های آن ها دانست. که ویزاکارت سه سطح سیگنچر، نامتناهی و سنتی و مستر کارت سه سطح جهانی، جهانی الیت و استاندارد را ارائه می دهد. بسیار خرسندیم که تا پایان این مقاله از سایت ارزی پی ما را همراهی کردید.

منبع: www.canstar.com.au، www.valuepenguin.com

 

اشتراک گذاری این مطلب
مطالب مرتبط