دوشنبه 26 اردیبهشت 1401

انواع مستر کارت

مقالات، مقالات مستر کارت، وبلاگ
انواع مستر کارت
انواع مستر کارت

انواع مستر کارت مناسب برای انجام خریدهای اینترنتی با کارمزد ۱ درصد تا سقف ۵ دلار می باشد. همچنین شما برای خرید از پایانه های فروشگاهی در خارج از کشور یا گرفتن پول نقد از ATM به راحتی می توانید از یکی از انواع آن استفاده کنید.

Mastercard یک شرکت بین المللی در زمینه کارت های اعتباری است که با نهادهای مالی جهت صادر کردن کارت های اعتباری همکاری دارد. در ادامه از این مقاله سایت و درگاه ارزی و دلاری ارزی پی شما را با قیمت انواع ویزا و مستر کارت آشنا می کنیم.

مستر کارت چه کاربردی دارد؟

یک کارت اعتباری معتبر جهانی می باشد که بیش از ۲۱۰ شعبه نمایندگی در کشورهای گوناگون دارد که دارای رتبه اول در مبادلات مالی و شناخته شده ترین شبکه تبادل اطلاعات بانکی است. هدف این مجموعه ایجاد ارتباط و هماهنگی بین کارت های بانکی کشورهای مختلف است. این نوع کارت به عنوان یک کارت واسطه بین فروشنده و خریدار که حساب شان به مسترکارت متصل است. لازم به ذکر است که Mastercard یک بانک نیست بلکه شبکه ای است که به صورت جهانی فعالیت دارد.

انواع مستر کارت

این نوع کارت مانند ویزا کارت به سه دسته کارت های نقدی، اعتباری و پیش پرداخت تقسیم می شوند. لازم به ذکر است مستر کارت در ایران به دلیل تحریم ها فقط از نوع پیش پرداخت ارائه می شود که خود دارای انواع گوناگونی است. در ادامه در مورد هر کدام به توضیح می دهیم.

کارت نقدی ( Debit Card)

با این کارت فقط به میزان موجودی حساب متصل به کارت می توان برداشت یا خرید داشت. این نوع خود در شش نوع Standard، Titanium، World، Gold، Platinum و Maestro می باشد.

کارت اعتباری (Credit Card)

این نوع کارت به حساب بانکی متصل بوده و حقوق ماهیانه افراد به آن واریز می شود. شما با این نوع کارت می توانید پرداخت های دبون موجودی در حساب بانکی را انجام دهید. در واقع اعتبار شخصی افراد از نظر شغل، دارایی و سابقه درآمد در نظام بانکی کشور تایید می شود، سپس کارت های اعتباری مستر به آن ها داده می شود. البته شرکت مستر کارمزدی بابت برداشت های بیش از حد اعتبار از اشخاص می گیرد.

کارت های پیش پرداخت ( Prepaid Card)

این نوع کارت به حساب بانکی متصل نیستند بلکه دارای موجودی مشخصی هستند و شخص فقط می تواند موجودی آن را برداشت کند. این کارت به دو نوع قابل شارژ ( Reloadable) و غیر قابل شارژ ( Gift card) تقسیم می شوند. در ادامه در مورد انواع آن توضیح داده ایم.

مستر کارت فیزیکی

با استفاده از این نوع کارت می توان پرداخت های مورد نیاز در فروشگاه های خارج از کشور و خرید های آنلاین را انجام داد. در صورتی که نوع ارز کارت با از درگاه یکسان نباشد، خود بانک مبلغی را به عنوان کارمزد تبدیل ارز، کسر می کند. در سایت ارزی پی امکان صدور مستر کارت فیزیکی با نام و صدور مستر کارت بی نام وجود دارد.

مستر کارت مسافرتی

این نوع کارت دارای قابلیت شارژ مجدد هستند و به عنوان یک مزیت نسبت به کارت های فیزیکی و مجازی است. از این رو افرادی که خریدهای زیادی دارند می توانند از این کارت استفاده کرده تا در صورت تمام شدن پول شان اقدام به شارژ مستر کارت کنند. در صورت یکسان نبودن ارز در درگاه اینترنتی با ارز کارت بانک مبلغی را کسر می کند.

مسترکارت مجازی

با توجه به این که یان نوع کارت به صورت مجازی صادر می شود، هزینه ای کمی برای صدور آن است. با استفاده از این کارت می توان انواع پرداخت های آنلاین و خرید از وب سایت های خارجی را انجام داد. مجموعه ارزی پی به عنوان یکی از وب سایت امن در جهت صدور مستر کارت مجازی فعالیت دارد.

مقاله پیشنهادی: خرید مستر کارت یورو

شرایط گرفتن مستر کارت

شما برای افتتاح حساب در بانک ها باید مدارک لازم را به همراه مشخصات خود به بانک ارائه دهید. برای دریافت این نوع کارت ها نیز باید مدارک لازم را داشته باشید. شامل موارد زیر است:

  • عکس پاسپورت از صفحه اول
  • عکس کارت ملی
  • یک قطعه عکس
  • عکس کارت بانکی

مزایای انواع مسترکارت

  • پرداخت های اینترنتی و خریدهای آنلاین از سایت های با لوگوی مستر کارت
  • دریافت بیمه سفر رایگان
  • داشتن سفری بدون خطر با همراه نداشتن پول نقد
  • کارمزدهای کم و دریافت صورت حساب روزانه و رایگان
  • امکان خرید از پایانه های فروشگاهی
  • امکان دریافت پول نقد از دستگاه های خودپرداز

خرید و قیمت انواع مستر کارت

با توجه به این که ایران در هیچی یک از شبکه های جهانی عضو نمی باشد، این گونه خدمات در ایرا امکان پذی نیست. از این رو شرکت های مانند ارزی پی خرید با درگاه مستر کارت را برای ایرانیان فراهم کرده اند. شما با مراجعه به سایت ارزی پی می توانید انواع مستر کارت را به راحتی با قیمت مناسب تهیه کنید.

اشتراک گذاری این مطلب
مطالب مرتبط