حواله ارزی | انتقال پول از طریق صرافی

سایت ارزی پی از طریق صرافی آماده ارسال حواله جات مشتریان عزیز در زمان اندک و با بهترین کارمزد می باشد. جهت ارسال حواله با شماره 09103538245 تماس حاصل فرمایید.

درخواست ارسال حواله

مدارک لازم برای انتقال پول از خارج به ایران توسط صرافی

 

وقتی شما برای بار اول می خواهید انتقال پول از طریق صرافی انجام دهید؛ باید مدارک لازم برای حواله ارزی از طریق صرافی را جمع آوری کنید و تحویل دهید. با مراجعه با شعبه، مدارک زیر را تحویل می دهید و پرونده خود را کامل می کنید. در دفعات بعدی، فقط با پر کردن فرم حواله، جواله ارزی را انجام می دهید. دیگر به حضور فیزیکی شما نیز احتیاجی نیست.

 

مدارک مورد نیاز برای اشخاص (حقیقی)

 

  1. کپی کارت ملی
  2. شماره موبایل شخص
  3. آدرس، تلفن، فکس و ایمیل شخص
  4. نامه درخواست حواله با امضا

 

مدارک لازم برای شرکت ها برای ارسال حواله ارزی (حقوقی)

 

  1. کپی روزنامه رسمی شرکت
  2. کپی کارت بازرگانی شرکت
  3. کپی کارت اقتصادی شرکت
  4. نامه درخواست حواله در سربرگ شرکت با امضای مدیر عامل
  5. معرفی نماینده با درج شماره کارت ملی و تلفن موبایل نماینده در سربرگ شرکت با امضای مدیر عامل
  6. کپی کارت ملی مدیر عامل و نماینده معرفی شده
  7. ارائه پرفورم مربوط به حواله
  8. آدرس، تلفن، ایمیل و فکس شرکت

نرخ ارز حواله (ارسال حواله)

انتقال پول از طریق صرافی ارزی پی

اگر نیاز دارید تا برای شخص دیگری در خارج از کشور حواله ارسال کنید و می خواهید این کار را با کارمزد پایین تری انجام دهید، می توانید برای انتقال پول از خارج به ایران توسط صرافی، به ارزی پی؛ معتبر ترین سایت انجام خدمات ارزی به صورت اینترنتی، اعتماد کنید و حواله هایی که می خواهید را با کارمزد پایین برای هر کسی که می خواهید ارسال کنید. در این مطلب با انواع حواله ارزی آشنا شدیم و انتقال پول از طریق صرافی را بررسی کردیم.

سوالات متدوال

 

منبع: www.imf.org، www.investopedia.com، moneykit.net

توضیحات

نکته: جهت ثبت این خدمت با ارزی پی تماس حاصل نمایید.

در حال حاضر حواله ارزی بسیار پرکاربرد است. امروزه یکی از دغدغه های ایرانیان؛ انتقال پول از طریق صرافی است. پرداخت یا انتقال پول از به واسطه صرافی ها، در دنیای مدرن یک مسئله ساده و پیش پا افتاده است. یکی از مشکلاتی که گریبان گیر ایرانیان شده است، انجام پرداخت های بین المللی است که با وجود تحریم ها و شرایط اقتصادی، کمی برای ایرانیان چالش بر انگیز است. یکی از راهکارها برای انجام پرداخت های بین المللی در ایران، حواله های ارزی است که می توانند به واسطه آن، به راحتی برای خارج از کشور پول بفرستند. در این مطلب از سایت خدمات بین المللی ارزی پی با اینکه ارسال حواله چیست؟ و نرخ ارز حواله چگونه است؟ آشنا خواهیم شد.

نرخ ارز حواله (ارسال حواله)

حواله ارزی چیست؟ (انتقال پول از طریق صرافی)

حواله کلمه عربی می باشد و از ریشه (حول) می آید که معنای آن تغییر دادن و جابه جایی کردن است. حواله های ارزی یکی از انواع خدمات ارزی هستند که در طول سال های اخیر به لیست بانک های مختلف جهان اضافه شده است و به واسطه آن همه افراد می توانند به سادگی برای همه افراد در جهان به طور بین المللی پول یا ارز بفرستند. در مطلب ارسال حواله در سایت خدمات ارزی ارزی پی قصد داریم تا انواع مختلف ارز را برای شما بازگو کنیم و درباره نرخ ارز حواله توضیحاتی ارائه دهیم.

تعریف حواله های ارزی به نقل از ویکی پدیا:

حواله ارزی (به انگلیسی: Payment order) عبارت است از نوعی دستور پرداخت، که به موجب آن، یک بانک یا مؤسسه مالی به تقاضای مشتری یا دارنده یک حساب بانکی، به یکی از از بانک‌های کارگزار خود در خارج از کشور، حواله‌ای را صادر می‌کند. و از آن موسسه می‌خواهد مبلغ حواله را به ذی‌نفع آن، پرداخت نماید. حواله‌های ارزی از طریق حساب واسترو و نوسترو، از طریق بانک پوشش دهنده، پرداخت می‌شود. حواله‌های ارزی به دو گروه حواله‌های صادره و وارده تقسیم می‌شوند. امروزه حواله‌های ارزی از طریق شبکه جهانی سوئیفت انجام می‌شود.

 

انواع مختلف حواله ارزی از طریق صرافی

انتقال پول از طریق صرافی با سه روش به دسته های مختلف تقسیم بندی می شوند که در ادامه همگی آن ها را برسی می کنیم

حواله ارزی صادره

شما با مراجعه به بانکی که در آن حساب دارند می توانند فرم درخواست صدور حوالجات ارزی را تکمیل کرده و بانک به واسطه شبکه کارگزاری گسترده خود در کمترین زمان نسبت به صدور و ارسال حواله اقدام می کند. با توجه به بخش نامه بانک مرکزی فروش ارز در برابر واردات کالا، فرصت های مطالعاتی، خرید کتب و … باز پرداخت اصل و سود سهام ناشی از سرمایه گذاری خارجی امکان پذیر است.

در این صورت اگر مشتری درخواست ارسال حواله ارزی از حساب ریالی را دارد؛ باید اقدام به خرید ارز و انتقال پول از طریق صرافی کند. در ضمن ارسال وجه به خارج از ایران از حساب های ارزی به شرط آن که تامین وجه از محل ارز متقاضی باشد، امکان پذیر است. البته با توجه به شرایط تحریم های اقتصادی، واردات کالا از طریق حواله امکان پذیر نیست.

 

حواله های ارزی وارده (نرخ ارز حواله)

حواله ارزی وارده همان نقد کردن درآمد ارزی می باشد و این حواله ها بر عکس حواله صادره می باشند. و از خارج کشور برای ما ارسال می شوند. اگر دقت کرده باشید، صادرات و واردات در صنعت نیز دقیقا همین معنی را دارد. صادرات به معنی فرستادن جنس به کشور خارجی و واردات به معنی دریافت جنس از کشور خارجی است و این دو کلمه در انواع مختلف حواله های ارزی نیز کاربرد دارند.

نرخ ارز حواله (ارسال حواله)از نظر سرعت و زمان انتقال ارسال حواله ارزی

حواله های ارزی از طریق صرافی مستقیم:

در ادامه مطلب انتقال پول از طریق صرافی، می گوییم که به این نوع حواله، حواله ارزی T/T که با نام سوئیفت نیز شناخته می شود، گفته می شود. در این روش ارسال حواله به صورت مستقیم است.  این باعث می شود سرعت این جابجایی بالاتر باشد. نکات مهم درباره این حواله عبارتند از:

  • در این روش ارسال حواله ارزی، داشتن کد سوئیفت لازم است.
  • اگر بانک مقصد در هند می باشد، لازم است کد IFSC تهیه کنید.
  • اگر بانک مقصد در کشور آمریکا است به کد Routing Number نیاز دارید.
  • مدت زمان ارسال مبلغ به وسیله این نوع از حواله نیز ۲ الی ۳ روز می باشد.
  • در صورتی که بانک مقصد در کشور کانادا باشد، باید کد Transit نیز داشته باشید.

حواله ارزی از طریق صرافی غیر مستقیم:

حواله های ارزی غیر مستقیم یا حواله های ارزی D/D روندی مانند T/T دارند اما با این تفاوت که مدت زمان بیشتری طول میکشد که ارز مورد نظر به حساب شخص مورد نظر واریز گردد. مدت زمان این ارسال بین ۴ تا ۷ روز است. نرخ ارز حواله در این نوع، نکته ای است که باید به آن توجه کنید.

 

روش استفاده از حواله ارزی چیست؟

در ادامه مطلب انتقال پول از طریق صرافی، توضیح می دهیم که بعد از گرفتن مجوز وزارت صمت و تکمیل فرم های مربوطه به صدور حواله اسنادی ارز مربوطه توسط بانک تامین و حواله مورد نظر ارسال می شود. بعد از ارسال حواله، مشتری شش ماه زمان دارد تا اسناد حمل مربوطه حاکی از حمل کالا که طبق قوانین بین المللی و بانک مرکزی باشد را به بانک ارائه می کند.

رفع تعهد ارزی در برابر اخذ اصل پروانه سبز گمرکی حاکی از ورود و ترخیص کالا و در صورت مطابقت ارزش و مشخصات کالای وارده به موجب مفاد و مندرجات روی و ظهر اصل پروانه سبز گمرکی ارائه شده با سندهای حمل مربوطه مشکلی ندارد. البته باید حتما قوانین و مقررات رعایت شده و امروزه پروانه ها به شکل الکترونیکی صادر می شود.

انتقال پول از طریق صرافی

انواع انتقال پول از طریق صرافی

سرویس ها و شرکت های بسیار زیادی هستند که ارسال حواله ارزی را برای افراد مختلف در جهان انجام می دهند و شما می توانید برای انتقال پول از خارج به ایران توسط صرافی، به آن ها مراجعه کنید. بهترین موارد این حواله های ارزی به ارو پا و آمریکا عبارت اند از:

پی پال (PayPal):

پی پال یا پی پل، یکی از معروف ترین کیف پول های مجازی در دنیاست و شرکت آن از دسته سرویس هایی در آمریکاست که در زمینه تجارت های الکترونیک و ارائه خدمات ارزی در دنیاست. سامانه PayPal برای انجام پرداخت های اینترنتی و انتقال انواع ارز های مختلف در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد و در سال های فعالیت خود به یکی از معروف ترین سرویس های ارزی تبدیل شده است.

اگر در سایت های خرید اینترنتی خارجی رفته باشید، می بینید که پی پال نیز یکی از انتخاب های اصلی شما برای انتقال پول از طریق صرافی است که قصد خرید محصول را دارید. در حال حاضر، پی پال، بیشترین تعداد کاربرد در میان این سرویس های ارائه خدمات ارزی هستند.

وب مانی(Web Money):

در ادامه مطلب حواله ارزی توضیح می دهیم که وب مانی نیز یکی دیگر از سامانه هایی است که خدماتی همچون انتقال پول از طریق صرافی و پرداخت های اینترنتی را در اختیار مشتریان خود میگذارد. وب مانی برای کشور روسیه است و زیر نظر این کشور فعالیت می کند و برعکس پی پال، وسترن یونیون یا دیگر سامانه های آمریکایی، نیازی به تبعیت از قوانین آمریکا را ندارد و ایرانی ها در وب مانی تحریم نیستند و ایرانی ها نیز می توانند از آن به راحتی استفاده کنند.

وسترن یونیون (Western Union):

وسترن یونیون یکی از قدیمی ترین شرکت هایی است که توسط ازرا کرنل، در سال 1851 بنیان گذاری شد. این شرکت در همان ابتدا خدمات انتقال ارز به کشور های دیگر را انجام می دادند و در حال حاضر نزدیک به 170 سال است که در حال فعالیت است و در دهه های اخیر، فعالیت های این شرکت نیز صورت دیجیتال، تغییر پیدا کرد و WU اینترنتی شد.

مانی گرام (Money Gram):

در ادامه مقاله بررسی حواله ارزی، لازم به ذکر است که، مانی گرام نیز یکی دیگر از شرکت های قدیمی در زمینه انجام دادن خدمات ارزی و انتقال پول از طریق صرافی است که فعالیت خود را در سال 1940، در شهر دالاس در ایالت تگزاس آمریکا تاسیس شد. مانی گرام بعد از وسترن یونیون، سریع ترین پرداخت را دارد و شما می توانید انتقال های خود را با سرعت بالاتری انجام دهید. Money Gram در بیش از 200 کشور فعالیت داشته و دارای 347 هزار نمایندگی در سراسر جهان (به غیر از ایران) دارند.

پرفکت مانی (Perfect Money):

پرفکت مانی یکی دیگر از مهم ترین کیف پول های مجازی در بین ایرانیان جدای از ارسال حواله ارزی می باشد. این شرکت در پاناما و در سال 2007 بنیان گذاری شده است و در 13 سال فعالیتی که در این زمینه داشته است، در حال حاضر به یکی از سامانه های محبوب در دنیا تبدیل شده است. این شرکت از نظر حقوقی زیر مجموعه شرکت Perfect Money Finance Corp است و در کشور های بسیار زیادی شعبه های مختلف دارد. همانطور که گفتیم این شرکت در پاناما مشغول به فعالیت است و مثل وب مانی، استفاده از آن برای ایرانیان ممکن است و بسیار هم راحت است.

حواله ارزی

ویژگی های سرویس انتقال پول از خارج به ایران توسط صرافی

کیف پول دیجیتال تعداد کاربر تعداد شعبه تعداد کشور های فعالیت
پی پال 232 میلیون فعالیت در 190 بازار 21 کشور مختلف
وب مانی 41 میلیون __ فعالیت در بیشتر کشور های جهان
مانی گرام __ 350 هزار شعبه 200 کشور
پرفکت مانی 10 میلیون 250 صرافی در دنیا 11 کشور

 

کارمزد حواله ارزی چیست و نحوه محاسبه انتقال پول از طریق صرافی چگونه است؟

کارمزد ارسال حواله یکی از موضوعاتی است که حتما باید درباره ارسال حواله بدانید. کارمزد همیشه از مهم ترین نکات درباره ارسال حواله است. حواله هایی که شما می خواهید از طریق کیف پول های دیجیتال و شرکت های مختلف برای اشخاص دیگر در کشور های دیگر بفرستید، باید کامرزدی به شرکت ها بپردازید که تا ارسال حواله را برای شما انجام دهند.

 

  • نیم در هزار ـ حداقل ۳ دلار یا معادل ریالی آن و حداکثر ۵۰ دلار یا معادل ریالی
  • یک در هزار ـ حداقل ۳ دلار یا معادل ریالی آن و حداکثر ۱۰۰ دلار یا معادل ریالی آن
  • کارمزد برعهد گیرنده حواله ارزی: یک و نیم در هزار (حداقل ۳ دلار یا معادل ریالی آن و حداکثر ۱۵۰ دلار یا معادل ریالی آن)
  • کارمزد ابطال حواله وارده: مقطوع ۲۵دلار و یا معادل ریالی آن
  • کارمزد ابطال حواله ارسالی: مقطوع ۱۰ دلار و یا معادل ریالی آن
  • کارمزد اصلاح حواله ارسالی برای انتقال پول از طریق صرافی: مقطوع ۵ دلار و یا معادل ریالی آن
  • کارمزد برعهده فرستنده حواله ارزی: یک و نیم در هزار + معادل ریالی ۵ دلار + تکمیل فرم تعهدنامه (حداقل ۸ دلار یا معادل ریالی آن و حداکثر ۱۵۵ دلار یا معادل ریالی آن)

 

مدارک لازم برای انتقال پول از خارج به ایران توسط صرافی

 

وقتی شما برای بار اول می خواهید انتقال پول از طریق صرافی انجام دهید؛ باید مدارک لازم برای حواله ارزی از طریق صرافی را جمع آوری کنید و تحویل دهید. با مراجعه با شعبه، مدارک زیر را تحویل می دهید و پرونده خود را کامل می کنید. در دفعات بعدی، فقط با پر کردن فرم حواله، جواله ارزی را انجام می دهید. دیگر به حضور فیزیکی شما نیز احتیاجی نیست.

 

مدارک مورد نیاز برای اشخاص (حقیقی)

 

  1. کپی کارت ملی
  2. شماره موبایل شخص
  3. آدرس، تلفن، فکس و ایمیل شخص
  4. نامه درخواست حواله با امضا

 

مدارک لازم برای شرکت ها برای ارسال حواله ارزی (حقوقی)

 

  1. کپی روزنامه رسمی شرکت
  2. کپی کارت بازرگانی شرکت
  3. کپی کارت اقتصادی شرکت
  4. نامه درخواست حواله در سربرگ شرکت با امضای مدیر عامل
  5. معرفی نماینده با درج شماره کارت ملی و تلفن موبایل نماینده در سربرگ شرکت با امضای مدیر عامل
  6. کپی کارت ملی مدیر عامل و نماینده معرفی شده
  7. ارائه پرفورم مربوط به حواله
  8. آدرس، تلفن، ایمیل و فکس شرکت

نرخ ارز حواله (ارسال حواله)

انتقال پول از طریق صرافی ارزی پی

اگر نیاز دارید تا برای شخص دیگری در خارج از کشور حواله ارسال کنید و می خواهید این کار را با کارمزد پایین تری انجام دهید، می توانید برای انتقال پول از خارج به ایران توسط صرافی، به ارزی پی؛ معتبر ترین سایت انجام خدمات ارزی به صورت اینترنتی، اعتماد کنید و حواله هایی که می خواهید را با کارمزد پایین برای هر کسی که می خواهید ارسال کنید. در این مطلب با انواع حواله ارزی آشنا شدیم و انتقال پول از طریق صرافی را بررسی کردیم.

سوالات متدوال

 

  • ارسال حواله یعنی چی؟ ارسال حواله یکی از روش هایی است که شما می توانید از طریق آن برای هر کسی در هر جای جهان، انواع ارز مختلف را بفرستید.
  • انواع مختلف حواله ارزی کدامند؟ حواله های ارزی از نظر های مختلفی به دسته های مختلف تقسیم می شوند که در این صفحه می توانید با این انواع مختلف آشنا شوید.
  • کارمزد ارسال حواله چیست؟ کارمزد، مبلغی است که شما باید در ازای دریافت خدمات ارزی مختلف، باید به سرویس ها و شرکت های مختلف بدهید.

منبع: www.imf.org، www.investopedia.com، moneykit.net