دوشنبه 16 فروردین 1400

ایلان ماسک: عرضه آزمایشی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک بزودی آغاز می‌شود

اخبار
ایلان ماسک: عرضه آزمایشی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک بزودی آغاز می‌شود
ایلان ماسک: عرضه آزمایشی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک بزودی آغاز می‌شود

ایلان ریو ماسک (به انگلیسی: ELON REEVE MUSK) متولد ۱۹۷۱ آفریقای جنوبی، مهندس، مخترع و شخص نامی تجارت در صنایع پیشرفته آمریکایی و جزو ده شخصیت تأثیرگذار جهان است.

او بنیان‌گذار شرکت‌هایی همچون تسلا موتورز، پی‌پال (که اکنون به ای‌بی تعلق دارد) و اسپیس‌اکس است. او هم‌اکنون مدیرعامل و مدیرفنی در اسپیس اکس است.

ماسک همچنین در حال توسعهٔ یک سیستم حمل و نقل با سرعت بالاست که تحت عنوان هایپرلوپ شناخته شده‌است.

جان فاورو، کارگردان فیلم‌های سری فیلم‌های مرد آهنی از ایلان ماسک به عنوان الگوی شخصیت تونی استارک (به بازیگری رابرت داونی جونیور در فیلم) نام برده‌است.

ایلان ماسک به عنوان ۳۸ امین فرد قدرتمند جهان، ۱۵ امین ثروتمند در حوزهٔ تکنولوژی و ۱۰۰ امین میلیاردر جهان در سال ۲۰۱۵ شناخته شده‌است. دارایی خالص او در سال ۲۰۱۵، ۱۳٫۹ میلیارد دلار و در اکتبر ۲۰۱۸ ۱۹٫۸ میلیارد دلار برآورد شده‌است.

ایلان ماسک دومین کارآفرین (اولین نفر جیمز اچ کلارک بود) در سیلیکون ولی بود که موفق شد سه شرکت با ارزشی بیش از ۱ میلیارد دلار – پی پل، اسپیس ایکس و تسلا موتورز- را ایجاد کند. ایلان ماسک زندگی کاری خود را به تکنولوژی‌های فضایی و انرژی‌های جایگزین اختصاص داده‌است. او ایده‌های مختلفی را اجرا می‌کند و تقریباً همهٔ آن‌ها هم کاملاً موفقیت‌آمیز هستند. از ویژگی‌های شخصیتی ایلان ماسک می‌توان به تفکر انتقادی، پشتکار، تجزیه و تحلیل دقیق و سخت کوش بودن اشاره کرد (او بین ۸۰ تا ۱۰۰ ساعت در هفته کار می‌کند).

در روزهایی که میزان استفاده و درخواست برای اینترنت پهن باند با توجه به شیوع کرونا و خانه‌نشینی صدها میلیون انسان در جهان به طور چشمگیری افزایش یافته، ایلان ماسک مدیرعال شرکت اسپیس ایکس در تلاش است تا بتواند با فراهم کردن مقدمات لازم، کاربران بیشتری را به اینترنت متصل کند.

این شرکت اخیرا 60 ماهواره دیگر را به فضا پرتاب کرد تا اکنون تعداد ماهواره‌های استارلینک اسپیس ایکس در فضا که برای عرضه اینترنت پرسرعت مورد استفاده قرار خواهند گرفت، به 400 برسد. اسپیس ایکس قصد دارد تا بالغ بر 12 هزار ماهواره را به فضا پرتاب کند.

ماسک در این خصوص گفت که عرضه آزمایشی اینترنت پرسرعت این شرکت از طریق ماهواره‌های استارلینک طی سه ماه آینده آغاز خواهد شد. وی در پاسخ به یکی از کاربران توییتر اعلام کرد که کشورهایی همچون آلمان، کانادا و بخش‌های شمالی اروپا نیز در گام نخست می‌توانند این اینترنت را دریافت کنند.

گفته می‌شود که اسپیس ایکس قصد دارد تا در نهایت بیش از 40 هزار ماهواره را به فضا پرتاب و امکان دسترسی میلیون‌ها انسان را به اینترنت پهن باند ارزان و با کمترین میزان تاخیر فراهم کند.

اشتراک گذاری این مطلب
مطالب مرتبط