دوشنبه 26 اردیبهشت 1401

همه چیز درباره ویزا کارت و تفاوت در انواع آن

مقالات ویزا کارت، وبلاگ
همه چیز درباره ویزا کارت و تفاوت در انواع آن
همه چیز درباره ویزا کارت و تفاوت در انواع آن

مدت زمانی است که امکان تهیه ویزا کارت از طریق شرکت هایی واسط در کشور های همسایه برای ایرانی ها فراهم شده که نیاز است قبل از انتخاب ویزا کارت کاملا آن را بشناسید و در نظر داشته باشید که داشتن اطلاعات کافی می تواند به خوبی به شما برای داشتن حساب بین المللی کمک کند
ویزا کارت یا Visa Card و مستر کارت Master Card دو نوع از معروفترین کارت های اعتباری جهان محسوب می شوند که در رتبه اول مبادلات ارزی قرار دارند و انواع مختلفی دارند
ویزا و مستر کارت شبکه های پرداخت های ارزی بین لمللی هستند که هیچ کدام به خودی خود بانک نیستند و با استفاده از ان می توانیم به تمام وبسایت های متصل به درگاه پرداخت آنلاین ویزا یا مستر در سراسر جهان خرید کنید و یا از تمام خود پرداز های متصل به شبکه ویزا و مستر در همه کشور های جهان پول برداشت کنید. در سایت خدمات دلاری ارزی پی به برسی همه چیز درباره ویزا کارت می پردازیم.

 

ویزا کارت فیزیکی

در نوع ویزا کارت فیزیکی شما یک کارت پلاستیکی دریافت می کنید که روی آن شماره 16 رقم، تاریخ انقضا (که معمولا سه ساله هستند) و پشت آن کد سه رقمی CVV2 نوشته شده و با توسط این مدارک می توانید خرید های آنلاین خود را انجام دهید و جدا از آن می توانید تمام دستگاه های خودپرداز ATM متصل به شبکه ویزا پول نقد دریافت کنید و یا از دستگاه های POS خرید کنید.
• ویزا کارت نقدی
• ویزا کارت اعتباری
• ویزا کارت پیش پرداخت

 

ویزا کرت اعتباری یا کردیت کارت

کارت های اعتباری ویزا با توجه به اعتبار حساب بانکی و تحت قراردادی که یک شرکت با بانک دارد و حقوق ماهیانه شخص را وایز می کند، صادر می شود و این امکان را به شخص می دهد که باتوجه به میزان امتیازی که کسب می کند حتی بیشتر از موجودی حسابش خرج کند و به محض رسیدن زمان سررسید و با واریز شدن درآمد فرد، به صورت یکجا یا قسطی (همراه با کارمزد های مربوطه) از موجودی حسابش کسر شود.
سقف خرید با ویزا کارت اعتباری که بانک به شما می دهد بستگی دارد نه به موجودی آن و معمولا به اشخاصی تعلق میگیرد که شهروند یک کشور هستند و شغل معتبر و سابقه مالی خوبی دارند.

 

ویزاکارت نقدی یا دبیت کارت

ویزا کارت های نقدی برخلاف کردیت کارت های ویزا تنها زمانی قابل استفاده می باشد که در حساب بانکی متصل به آن ها به اندازه میزان خرید یا برداشت شما موجود داشته باشند و جز این تفاوت دیگری با کارت های اعتباری ویزا ندارند. (شبیه کارت های عابر بانک در ایران)
این کارت ها قابل شارژ هستند و می توانید به دفعات زیاد و با هرمبلغی آن ها را شارژ کنید.
درحال حاضر تنها کارتی که برای ایرانیان صادر می شود (به جز کارت های پیش پرداخت) همین کارت است و معمولا توسط یکی از بانک های کشور همسایه و با نام خود شخص صادر می شود.
• ویزا کارت گلد
• ویزا کارت الکترون
• ویزا کارت کلاسیک
درمقاله همه چیز درباره ویزا کارت سایت خدمات ارزی ارزی پی به برسی انواع ویزا کارت می پردازیم.

 

ویزا کارت گلد

ویزا کارت گلد مناسب کسانی م بشد که می خواهند بدون محدودیت از سایت های خارجی خرید کنند، از دستگاه های خودپرداز پول برداشت کنند و یا درسفر های خود با خیال راحت هتل و پرواز خارجی رزرو کنند یا خانه و ماشین اجاره کنند و نگران محدودیت کارت های اعتباری نباشند.
ویزا کارت طلایی مناسب اشخاصی می باشند که تراکنش بالایی دارند (شرکت دارند و یا زیاد سفر می کنند) و درجه آن از ویزا کارت کلاسیک بالاتر است.

 

ویزا کارت کلاسیک

ویزا کارت کلاسیک مناسب کسانی است که سفر های خارجی زیادی دارند و یا از سایت های خارجی زیاد خرید می کنند اما نگران محدودیت سقف برداشت روزانه نیستند و میزان خرید آن ها زیاد نیست.
ویزا کارت کلاسیک بیشتر به دانشجویان و کاربران معمولی اینترنت پیشنهاد می شود و یا کسانی که از سایت های خارجی درآمد دارند.
ویزا کارت کلاسیک بیشتر ویژگی های ویزا کارت های گلد را دارد اما درجه آن از ویزا کارت گلد پایین تر است و محدودیت هایی مثل سقف میزان تراکنش روزانه و یا نرخ کارمزد بیشتر را دارد.

 

ویزا کارت الکترون

ویزا کارت الکترون برای برداشت از خودپرداز های متصل به شبکه ویزا و یا خرید از پایانه های فروشگاهی مناسب هستند اما باید توجه کنید که تنها از درگاه هایی می توانید خرید کنیید و یا خودپرداز هایی برداشت کنید که از ویزا کارت های الکترون پشتیبانی می کنند.
(30% از پذیرفتگان ویزا این نوع کارت را پشتیبانی نمی کنند)

 

ویزا کارت پیش پرداخت یا پریپید

کارت های پیش پرداخت ویزا شبیه ویزا کارت های نقدی هستند با این تفاوت که حساب بانکی درکار نیست و خود کارت موجودی مشخصی دارد که از قبل در آن واریز شده است و یا می توان در آن واریز کرد و کسی نمی تواند توسط حواله های بانکی آن را شارژ کند یا موجودی آن را افزایش دهد مگر بانک که آن را صادر کرده است.
همچنین طبق قوانین جهانی ارز پیش فرض ویزا کارت پیش پرداخت، همان ارز کشور صادر کننده کارت است و هنگام خرید به دلار یا یورو با نرخ ریت جانی و با هزینه بسیار کم تبدیل می شود.

درمقاله همه چیز درباره ویزا کارت سایت خدمات ارزی ارزی پی به برسی انواع ویزا کارت هایی که قابل شارژ نیستند اما می توانند به خوبی کمکتان کنند می پردازیم.

ویزا کارت پیش پرداخت کلاسیک تراول

ویزا کارت کلاسیک تراول پیش پرداخت مناسب کسانی می باشد که نیازی به حساب بین المللی و حواله سوئیفت و یا خرید و برداشت وجه بیش از 2500 دلار در روز از خودپرداز را ندارند و می خواهند از پایانه های فروش و یا درگاه های پرداخت آنلاین خرید کنند.

 

ویزا کارت پیش پرداخت الکترون تراول

ویزا کارت الکترون تراول پیش پرداخت مناسب کسانی است که نیازی به حساب بین المللی و حواله سوئیفت و یا برداشت وجه بیش از 1000 دلار در روز از خودپرداز را ندارند و تنها می خواهند از پایانه های فروش POS و یا درگاه های پرداخت آنلاین خرید کنند.

ویزا کارت مجازی

 

ویزاکارت مجازی بر خلاف ویزا کارت های فیزیکی فقط مجموعه ای از اطلاعات شماره ( شماره 16 رقمی، تاریخ انقضا و کد سه رقمی) هستند و تنها کاربرد آن پرداخت های آنلاین و خرید از سایت های مختلف است. تنها مزیت ویزا کارت های مجازی به ویزا کارت های فیزیکی هزینه صدور پایین آن ها می باشد و مدت زمان که آماده می شوند. بسیار خرسندیم ما را تا پایان این مطلب از سایت ارزی پی همراهی کردید.

اشتراک گذاری این مطلب
مطالب مرتبط